01.09.2012 | 16:09 Šiptarske vozačke dozvole pokušavaju da potisnu Srpske, sve u skladu sa Borkovim dogovorima !!!


Kad se samo setimo Borkovog prvog nastupa na terenu pred građanima gde im je saopštio golu istinu, da odmah krenu i preuzmu „kosovska dokumenta i kosovske tablice“ a kada je narod prozreo njegovu politiku i oštro skočio na njega „Da li si ti normalan, šta to pričaš. Ti nam kažeš da se mi odreknemo naših dokumenata i tablica i prihvatimo šiptarske.“

E, to je otprilike bilo negde prošle godine u ovo vreme, a sada se trend nastavlja i bez borbe da se spreče pritisci Šiptara na Srpske građane, ili su Srpski Državnici zaboravli na njih i nemaju mehanizam da im se odupru pa sada svi  prepušteni slobodnom izboru u uslovima u kojima žive.

Oni koji su u centralnom Kosavu i koji putuju južno moraju da se povinuju šiptarskom zakonu jer u suprotno slede PROBLEMI ZA SRBE!

Nigde nema ozbiljne borbe Srpskih državnika da se „neutralne neđunarodne misije“ ozbiljno uključe i pronište Šiptarsku jednostranost, pa da im za to slede uslede oštre sankcije.

Izvor: Tanjug |

Od danas prestaju da važe vozačke dozvole koje je izdao MUP Srbije izdao građanima koji žive na Kosovu i Metohiji.

(Foto KIM)

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi objasnio je u izjavi za Tanjug da su srpske vozačke dozvole koje su izdale područne jedinice srpskog SUP-a sa Kosova nevažeće od danas i da vozači koji imaju takve dozvole neće moći da upravljaju automobilima na Kosovu.

On je rekao da su srpske vozačke dozvole koje su izdate u Srbiji za vozila sa tamošnjim registracijama važeće i na Kosovu, podsećajući da za takve automobile vlasnici prilikom ulaska na Kosovo treba da plate osiguranje.

 

 

 

Postavi komentar