Poruka za sve Srbe koji misle partijski a ne duhom i verom!

Ovi izbori koje je raspisala Šiptarska premijerka “Države Kosovo-Jahtjaga” jesu pod velom tajne oko ključnih činjenica koje bi upravo razjasnile i opredelile sve koji učestvuju ili pokušavaju da učestvuju a i sve one koji jasno govore: da se ovim izborima legalizuje nezavisno Kosovo i to upravo čine Srbi sa KiM pozvani od svoje matične države Srbije!
Da su svi u nazovi procesu, pregovaranja i života uopšte, iskreni nikada ne bi ni došlo do konflikta a ni do ovakvih stradanja i večitog života pod sresom i strepnjom! To su upravo učinile sve te takozvane VOĐE koje se polomiše oko izbora, dok sa druge strane očekuju da ispune svoje materijalne interese.
Prostom logikom može se zaključiti o čemu se radi: Glasački listić mora da bude listić sa državnim obeležjima Kosova, kako bi se tu polomio i prelomio otpor Srba i pomisao da su možda glasali na nekim neutralnim izborima gde još postoji nada da je Kosovo u sastavu Srbije!
Vođeni ovom logikom gde se ovi igraju skrivalica za rad lakšeg manipulisanja masama može se zaključiti kolika je neiskrenost tog sveta i naših predstavnika. Jednostavna je definicija političara na Balkanu, == Lažovi svog naroda za rad ostvarivanja ličnog interesa!
Pa tako i na kraju može se i zaključiti:
Ko je Srbin i srpskoga roda a u nedelju 3.10.2013 izađe na Šiptarske izbore od ruke mu sve u kući Šiptarsko rodilo i ženica i dečica i pšenica crnica, pa da time puni svoja alosna i gladna usta sve svoje najdublje starosti i da traži oproštaj od Srba koje izdade i predade. Pa to tako sa koljena na koljeno i za veki vekova amin!!!”

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s