kosovoinunesco.com – Why is it necessary to reasonably and objectively conclude and find facts about the quiet and insidious ethnic cleansing of the Serbian people in the 20th century where is it posted in 1999 and still continues in the 21st century to the present day, and bring an objective decision on the asked question !!!

siptarski_genocid_nad_srbima- Shiptar genocide in Kosovo

Why is it necessary to reasonably and objectively conclude and find facts about the quiet and insidious ethnic cleansing of the Serbian people in the 20th century where is it posted in 1999 and still continues in the 21st century to the present day, and bring an objective decision on the asked question !!!

Read on the following link to the chronology of events:

https://onedrive.live.com/view.aspx?cid=8314fb51877c27bb&page=view&resid=8314FB51877C27BB!874&parId=8314FB51877C27BB!872&app=WordPdf

Зашто је потребно одговорно и објективно пронаћи и закључити чињенице о тихом и подмуклом етничком чишћењу над Српским народом у 20-том веку где је на то одговорено 1999 и даље настављено у 21-вом веку до данас, па донети објективну одлуку о постављеном питању!!!

Стандарда ове књиге требало бида се придржавају сви који пишу и желе да се чује даље – вани истина о нама! Жалосно је што каснимо и не делујемо много пре удруженим снагама у правцу заједничке одбране и надирања Шиптарске државе! Нико наше чланке не преводи на енглески и не објављује даље у етар. Остају само за нашу интерну употребуу Србији и информисање српског мњења! Где су ти наши добри преводиоци на и стручњаци за стране језике па да се преводи спремају за све државе света да би дошла истина до људи! Није само Енглески језик битан, потребно је имати преводиоце за све државе и ширити истину са чињеницама где се јасно види шта су нам Шиптари урадили! Очигледно да нам је ту уско грло у свему па и о пласирању истине! Ето позив за све доброваљце, волонтере да се укључе на конкретан рад само ако имају у срцу будућност своје нације! Пробудите се време је….

Позив за све пријатеље Срба и Србије, Срба који знају истину и воле искрено Српску нацију да сви који имате своје сајтове или блогове поставите на њима овај линк Шиптарски kosovoinunesco.com којим се позивају и праве кампању за унеско а да им се при том презентује наша Српска нација!

Дајмо сви свој допринос на културан начин против Шиптарског терористичког отимања и уништавања Српског!

Употребимо главу сви сад и одмах!!!