3,5 T Dozvoljeno za prevoz a kako će privreda da funkcioniše da li preko Crvenog Krsta? 22:45


Posle objašnjenja pregovarača o čemu su pregovarali i šta su bile opcije, razmišljamo zašto se sve ovo dešava i o čemu se ovde radi.

Ovoj kriz mozemo simbolički dati naziv „Carinski rat“ zato što se Šiptari trude da nametnu carinu i poremete ekonomiju Srbije ali i Srba koji žive na Kosovu i Metohiji. Na ovaj način bi se formirala još jedna od ENKLAVA-GETO  na Kosovu i Metohiji. Sada imamo problem za sve privrednike koji moraju da prelaze administrativnu liniju kojma treba da za funkcionisanje na primer energenti, gvožđe, ruda i ostalo a sve mora da se evidentira u Crvenom Krstu što pripada opciji HUMANITARNA POMOĆ.

Na ovaj način kao da neko kaže „Ajde zaustavite život za mesec dana ili duže pa da vidimo kako ćemo dalje“. Zašto mora da se zaustavlja život i normalno funkcionisanje.

Da li je to nas pogodila elementarna nepogoda ili šta se dešava to nevidljivo. Strah od nečega, a čega? Sve smo već videli i preživeli pa još i ovo da se formira još jedan GETO ali sa našim Pregovaračima i našom Državom jer tako kažu da su se i oni saglasili oko ovoga „dogovora“ ili bolje „Srbija neće Carinski da ratuje već će da sačuva narod“.

Izgleda moja Srbijo da ti ne čuvaš ni sama sebe a ni narod jer si se nekako pogubila i ne znaš za sebe kao onaj bolesnik kome se seče noga a on opijen da što manje oseti bol i tek kad se otrezni vidi nema noge. Duga i neodgovorna politika dovela je do ovog stadijuma gde sada ne pomaže ni jedan lek trenutno je vrlo kritično zdravlje našeg pacijenta. Pacijent se ne oporavlja jer su lekovi slabiji od bolesti.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s